Motorbåtar och bryggor och livsnjutning

När man har en motorbåt så kan man verkligen njuta av sommaren. Direkt när det blir fint och varmt så kan man ge sig ut på vattnet och sen bara vara. Antingen så åker man faktiskt runt mycket eller så ser man bara till att vara där ute utan att göra någonting mer än att flyta runt och ta det lugnt. Kanske fiska eller bara sitta och meditera och känna total avslappning. Kanske åker man mellan olika bryggor i olika delar av sjön, allmänna bryggor och lägger sig för att sola. Går i land och går omkring. Eller så gör man som jag brukar göra och åker runt till de man känner runt sjön. Vi har några vänner som bor precis på andra sidan sjön och som det tar lång tid att åka till om man tar bil och måste åka runt hela sjön. Men tar vi motorbåten så tar det en tredjedel av tiden. Så fäster vi den vid en av deras två bryggor från Reuterskiöld Snickeri och går i land och tar en kaffe och fika tillsammans. Sitter och njuter av livet innan vi sen åker tillbaka. Väldigt trevligt och väldigt smidigt.

Jag är så van vid att vara ute på vattnet, på bryggor från Reuterskiöld Snickeri och på stränder och bara åka runt i motorbåten och njuta. Så jag skulle nog inte trivas om jag inte hade nära till vatten. Om jag var tvungen att bo i en storstad men långt till naturen, det är ingenting för mig. Jag vill ha vatten, skog, ängar och natur.