Ombyggnation av garaget

Ja, har tänkt bygga om garaget som vi har hemma. Bygga ut det så att det blir till ett dubbelgarage istället så att vi kan få plats med mycket fler grejer där istället. Dock vet jag att det ändå blir en ganska omfattande ombyggnation och att det kräver ganska mycket så vet inte exakt hur jag ska lägga upp det. Inte för att det är jag som ska sköta bygget utan för att det självklart blir dyrare ju längre hantverkarna ska vara hos oss. Ska de bara vara här ett kort tag så borde det inte bli så farligt dyrt men i annat fall så kan det bli allt annat än billigt.

Tror att jag ska se till att försöka mig på det här med ombyggnationer och verkligen försöka göra om det så att det blir omgjort till en grad som jag uppskattar. Känner att jag kan få ut lite av det och att jag nog kan känna mig ganska säker i det valet, även om jag inte riktigt är helt säker på det valet och allting som det innebär.

Just med ombyggnationer och tillbyggnationer så är det mycket som måste passa in med den byggstruktur som den redan har. Är det någonting som känns lockande så blir det ett ganska stort hopp och någonting som blir ganska avgörande. Är dock inte helt säker på vad man kan tänkas behöva få ut av det hela för att det finns lite olika saker att ta hänsyn till.

Välj att ta kontakt med He Pe Bygg om du liksom jag, eller vi, behöver göra en ombyggnation. Dock tycker jag att du kan vänta tills efter att vi har fått deras hjälp med vår ombyggnation så att det inte blir att ni råkar ringa och få tag på dem tidigare så att det blir att de hjälper er innan de hjälper oss.