Testa denna bilverkstad

Hej på er och välkomna till motorbloggen! Ett rykande färskt inlägg väntar på er och jag hoppas att ni alla har väntat med spänning på vad det ska handla om. Jag hoppas och tror att ni inte kommer att bli besvikna. Jag har nämligen besökt en bilverkstad i Enköping som jag verkligen vill berätta för er alla om! Bilverkstaden heter ENA Fordonsmekaniska AB och de erbjuder professionell bilservice och bilreparationer i Enköping, och hit kan de flesta bilmärken och modeller vända sig och få hjälp. Efter att ha letat runt lite, och frågat runt bland bekanta och vänner, fann jag denna bilverkstad och jag valde att boka in en tid ganska omgående, då min bil behövde service inför besiktningen. Jag fick en tid samma vecka och jag lämnade in den, och fick tillbaka den på kvällen. Då hade mekanikern gått igenom bilen, fixat till vad som kunde fixas till, och det visade ju sig att bilen egentligen var i mycket gott skick. Känns väldigt skönt att få en professionell åsikt om det hela, och det känns nu tryggt inför kommande besiktning. Bor ni i Enköping tycker jag verkligen att ni ska vända er hit för att lämna in er bil för service eller reparation!